WordPress + Elementor = finfin överlämning från oss till dig

Branschinsikt:
WordPress är en gratis webbside-tjänst. Det betyder att du kan skapa & hantera din hemsida utan några avgifter! De enda kostnaderna du har är webbhotell och kostnaden för din domän (din www-adress).
Här på byrån skapar vi alltid i WordPress då vi också vill att våra kunder själva ska kunna hålla sin hemsida levande och aktuell efter överlämningen. WordPress med en sidbyggare gör det enkelt och roligt.
Visste du att 45.8 % av alla hemsidor i världen är byggda med WordPress?
Här nedan listar jag 10 styrkor med WordPress som du säkert också gillar.
1. Enkel användning:
WordPress har ett användarvänligt och intuitivt gränssnitt som gör det lätt att skapa och hantera din webbplats, även om du inte har tidigare erfarenhet av att bygga hemsidor.
2. Inbyggda funktioner:
Tillsammans med en sidbyggare som också är gratis att använda har WordPress många kraftulla och logiska funktioner, inklusive bloggfunktioner och möjligheten att lägga till bilder och videor, ändra fäger, lägga till logo och uppdatera textrutor. Vilket gör det enkelt att publicera innehåll och dela dina tankar och aktiviteter.
3. Responsiv design:
En bra sidbyggare är responsiv, vilket innebär att den anpassar sig automatiskt till olika skärmstorlekar och enheter, vilket ger en bra användarupplevelse för dina besökare.
4. Inget behov av kodning:
Du behöver inte ha några kodnings-kunskaper för att använda WordPress. Att du missade Basic-programmeringen i skolan är inget du behöver bekymra dig över. 😀 Det finns enkla verktyg och funktioner som gör att du bygger och anpassar din webbplats utan tekniska kunskaper.
5. Stöd från communityn:
WordPress har en stor och hjälpsam grupp av användare & experter som finns där för att hjälpa till och svara på dina frågor. Det finns även många online-resurser och handledningar för att underlätta inlärningen.
6. Säkerhet:
WordPress levererar regelbundna uppdateringar som förbättrar säkerheten på din webbplats. Dessutom finns det många säkerhetsrelaterade tillägg tillgängliga som kan hjälpa till att skydda din webbplats från hot. Allt efter just ditt behov.
7. Enkel hantering av innehåll:
Kanske det de flesta svär om hur svårt det är att hålla sidan levande… WordPress med sidbyggare gör det enkelt att hantera och uppdatera ditt webbinnehåll. Du kan enkelt lägga till och redigera texter, bilder och videos utan att behöva använda komplicerade verktyg.
8. Möjligheter till tillägg:
WordPress erbjuder ett stort antal tillägg (på engelska heter det plugins) som kan läggas till din webbplats för att öka dess funktionalitet. Till exempel kan du lägga till formulär, koppling till andra system och tjänster, eller evenemangskalendrar med hjälp av tillägg.
9. Budgetvänligt alternativ:
Att använda WordPress är ett kostnadseffektivt sätt att skapa och underhålla din webbplats. Du sparar pengar genom att kunna göra det själv istället för att anlita en professionell webbutvecklare som oss.
10. Skalbarhet:
Oavsett om din webbplats växer eller behöver mer funktionalitet i framtiden, kan WordPress skalas upp och anpassas för att möta dina behov. Du växer inte ur WordPress vilket är en stor fördel.