DIGITAL COACHNING FÖR EGENFÖRETAGARE

FÅ KUNDER VIA GOOGLE

FÖR DIG SOM VILL LÄRA DIG OCH KUNNA SJÄLV

DET HÄR INGÅR I ALLA PAKET

Teknisk analys

Er sida är kopplad till vårt professionella verktyg där vi gör regelbunden analys för att se till att du inte får straff-poäng från Google. Du vet exakt vad du ska lägga fokus på så att du hela tiden jobbar med det som ger bäst resultat.

Sökords-analys

I vårt professionella verktyget gör vi regelbunden sökordsanalys för att du ska veta vilka sökord som kan ge bästa resultat och synlighet snabbast. Vi letar löpande efter nya ord som du kan synas för och få fler besök på sidan.

Rapport

Du får regelbundna rapporter en gång i vecka, varannan vecka eller varje månad beroende vilket paket du väljer för att du ska veta exakt vad som har hänt och vilka resultat vi uppnår samt vad nästa mål blir.

Förslag på blogginlägg och socialmedia-inlägg

Vi ger förslag på blogginläggsrubriker och socialmedia-inlägg för att inkludera de sökorden. På det sättet är du säker att du lägger tid på rätt ämne och de rätta inlägg som leder till kunder.

Utbildning

Under vår tid kommer du att lära dig hur du använder SEO-verktyg på din hemsida för att optimera alla sidor och undersidor för bästa synlighet och resultat.

Målsättning & uppföljning

Vi jobbar mot tydliga mål och konkreta resultat. Varje månad planerar vi vad som är bästa nästa steg för att uppnå målen. Vi analyserar också våra resultat och målsätter för nästa period.

SEO MINI

1995:-

per månad / exkl. moms

SEO MIDI

2495:-

per månad / exkl. moms

SEO MAXI

9995:-

per månad / exkl. moms
En stjärnlogotyp på en vit bakgrund.

INGEN BINDNINGSTID

En stjärnlogotyp på en vit bakgrund.

FAST MÅNADSPRIS

Vi bjuder på uppstartsavgift av värde 2995:-

ERBJUDANDET GÅR UT OM

Days
Hours
Minutes
Seconds