Behöver ni hjälp med hemsidan?

HJÄLP MED BEFINTLIG HEMSIDA

Har ni en hemsida som är svår att jobba med, ändra och hålla uppdaterad?
En hemsida som inte speglar verksamheten eller inte andas rätt “spirit”?

Eller

En hemsida som inte ger något. Inga kunder. Inga kontakter.

DET HÄR INGÅR I expert-ANALYSEN

Design & layout

Om det brister med design och layout ser hemsida rörig och oprofessionell ut. Vår experter kommer att titta att analyser hemsidans design & layout och komma med förslag på förbättringar.

UX - User experience / Kundresa

Om det brister med kundresan på sidan så har ni en fin hemsida som inte ger något. Inga kunder. Inga leads. Inga kontakter. Våra experter kommer att analysera hur kundresan ser ut på eran hemsida och komma med förslag på förbättringar.

Teknisk analys

Om sidan inte är uppbyggd på rätt set kan det finnas "dolda" tekniska misstag. Det betyder att sidan ser bra ut men ni får inte resultat ni vill oavsett hur mycket ni anstränger er att synas på sociala medier och sökmotorer. Våra experter kontrollerar hemsidan och ger förslag på förbättringar.

VÅRT KONCEPT

VINNANDE WORDPRESS HEMSIDA för företag eller förening

Hos oss på Business Concept får ni en professionell WordPress hemsida för ert företag eller förening som ni enkelt kan uppdatera, ändra och hålla levande själva.

Att lyfta fram passionen bakom företaget och ge hemsidan en mänsklig touch tror vi är det viktigaste för att skapa relationer snabbt och vinna affärer. 

Sofistikerad design, kraftfulla funktioner och mänsklig touch tillsammans skapar en VINNANDE HEMSIDA. En hemsida som bygger trovärdighet direkt och ger kunder snabbt.

hjälp med hemsidan - det här får ni hos oss

Ny Förbättrad Design

Vi ser över design och layout på er nuvarande hemsida och kommer med ett förslag på förbättringar för att skapa ett mer professionell och trovärdig intryck på besökaren.

Sofistikerad, ren, unik, modern och tidlös design som ska hålla i många år framåt kännetecknar alla våra hemsidor.

Förbättrad Funktionalitet

Om det är svår för er att jobba med hemsidan och ni har utmaningar att ändra den och hålla den uppdaterad ser vi också över funktionaliteten på hemsidan. Vi ser till att skapa en hemisda som är enkel att uppdatera och hålla levande med minimiinsatser.

Anpassad för olika enheter

Alla våra hemsidor är anpassade för mobil, platta och desktop så er hemsida/webbshop ser bra ut på alla enheter.

SEO - optimerad

Vi anpassar on-site SEO (titeltaggar & meta-beskrivningar) så att er hemsida blir snabbt indexerad av sökmotorerna.

Enkel att vidareutveckla

Vi sätter en genomtänkt grund för er hemsida som är enkel att vidareutveckla vilket gör att er hemsida alltid speglar verksamheten.

Enkel att hålla uppdaterad

Vi anpassar WordPress för att ni enkelt och tryggt kan publicera nyheter och uppdateringar utan risk att det förstör design och layout.

Genomgång & introduktion

Via shared-screen går vi tillsammans genom er nya hemsida. Ni lär er grunderna i att jobba med WordPress så att ni kan hålla er nya hemsida uppdaterad.

Underhåll & support

Vi ser till att er hemsida alltid fungerar på top. Underhåll, uppdatering av WordPress, plug-ins, back-up och prestanda-optimering.

Dokumentation

Vid överlämnandet av er nya hemsida lämnar vi också över ett dokument med uppgifter om hur vi har byggt sidan som t ex font, tema och färgkoder, installerade team, tillägg och annat.

Vinnande hessa logotyp.

Har ni en hemsida som inte längre speglar verksamheten? en hemsida som är svår att ändra och hålla uppdaterad?

Eller en hemsida som inte ger något?

LÅT OSS ÄNDRA PÅ DET!

En stjärnlogotyp på en vit bakgrund.

kostnadsfri analys

Fyll i formuläret för att få ett kostnadsfri analys av er befintliga hemsida. Våra experter tittar på er hemsida och kommer med förslag på förbättringar / ändringar. Vi återkommer inom 48h (oftast snabbare än så)