sökmotoroptimering - SEO

För er som vill synas bättre på Google och andra sökmotorer.
Få kunder via Google med vår hjälp!

En stjärnlogotyp på en vit bakgrund.

INGEN BINDNINGSTID

En stjärnlogotyp på en vit bakgrund.

FAST MÅNADSKOSTNAD

En stjärnlogotyp på en vit bakgrund.

INGEN STARTAVGIFT

DET HÄR INGÅR NÄR VI SEO-OPTIMERAR FÖR ER

Teksnisk analys

Vi ser till att ni inte får straff-poäng från Google genom att hela tiden ha koll på att er sida tekniskt presterar som den ska. Vi upptäcker och åtgärdar allting i tid för bästa synlighet.

Sökords-analys

Vi analyserar sökord och ger förslag på vilka sökord som kan ge bästa resultat och synlighet snabbast. Vi letar löpande efter nya ord som ni kan synas för och få fler besök på sidan.

Rapport

Vi skickar regelbundna rapporter en gång i vecka eller månad beroende vilket paket du väljer för att ni ska veta exakt vad som har hänt, vad som är gjort, vilka resultat vi uppnåt samt vad blir mål för nästa period.

Optimering av sidor & undersidor

Vi implementerar genom att optimerar alla sidor och undersidor på er hemsida för de sökorden som ska ge bästa resultat på kortast.

Optimering av blogg

Om ni har blogg så optimerar vi även blogginlägg för de sökorden som kommer att ge bästa resultat snabbast.

Förslag på blogginlägg

Vi ger förslag på blogginläggsrubriker för att inkludera de sökorden. På det sättet är ni säkra att ni lägger tid på rätt ämne och de rätta inlägg som leder till kunder.

välj paket som passar bäst

SEO - STARTER

349:-

per månad

SEO - PÅ G

3995:-

per månad / faktureras kvartalsvis

SEO - PRO

1995:-

per månad / faktureras kvartalsvis

WordPress underhåll & support

Backups

Vi tar regelbundna automatiska backuper så att ni kan känna er trygga om/när ni ändrar er hemsida. Om någon skulle gå snett ser vi till att er hemsida återställs.

Uppdatering av WP Core

Vi ser till att er hemsida mår bra genom att ta hand om system- och säkerhetsuppdateringar för WordPress Core filer.

Uppdatering av plugins

Vi ser till att er hemsida mår bra genom att ta hand om system- och säkerhetsuppdateringar för alla dina plugins och tema.​ Vi säkerställer att senaste stabila versionerna alltid är används.

Prestandaoptimering

I alla paket ser vi till att er sida är på topp. Vi förbättrar med de anpassade verktyg så att sidan är optimalt snabb. Det gillar både besökarna och sökmotorerna.

Övervakning

Vi övervakar er hemsida & får info direkt om sidan skulle ligga nere eller om något annat problem uppstår. Då kan vi åtgärda snabbt så att er sida är optimalt snabbt tilbaka online.

Premium plugins

När vi underhåller din hemsida kopplar vi på licenser (midi, maxi) för premiumtillägg (plugins) som vi använder på byrån som behövs för att hålla sidan ännu säkrare och på topp.

Återställning

Om det skulle hända att något går snett med er hemsida medan ni är inne och gör ändringar så ser vi till att allting återställs.

Gruppsupport & rådgivning

Som avtalskund (midi, maxi) får du tillgång till våra gruppträffar. Tre gånger i veckan finns experter tillgängliga för dig. Varje vecka.

Individuell support & rådgivning

Som avtalskund (maxi) får du enskild tid med våra experter för support och rådgivning. Du styr din tid och bokar när det passar dig.

Säkerhetskontroll & Brandvägg

Vi upprättar realtids viruskontroll- samt brandvägg (midi, maxi) för att ge din sida extra nivåer av skydd får både besökare och för ditt innehåll.