Vill ni få kunder via Google och andra sökmotorer?

SÖKMOTOROPTIMERING - SEO

MED TYDLIGA MÅL OCH MÄTBARA RESULTAT

Group-15.png

Analys av hemsida

Vi börjar med att analysera er hemsida via våra professionella verktyg för att se att det inte finns något som ni får straffpoäng på hos Google, som drar eran sida ner hos sökmotorerna.

Group-5.png

Förslag på sökord

Via våra professionella verktyg får vi både sanning om vilken plats er sida har just nu för olika relevanta sökord men också förslag på nya sökord som ni kan optimera sidan, för ännu bättre synlighet.

Group-19.png

Sanning om konkurrenterna

Genom våra verktyg får vi också sanning om hur era konkurrenter syns på Google, vilka ord de optimerar, vilket hjälper oss skapa en vinnande strategi för att få er hemsida att synnas bättre.

GRATIS SEO-WEBINAR

3 Nycklar för att synas högt upp hos sökmotrorerna

Lär dig hur du får din hemsida att synas högt upp på Google
(och andra sökmotorer)

Gratis webbinar för dig som vill lära dig nycklar och hemligheter som byråerna använder för att få hemsidor att synas högt upp på Google.

UNDRAR NI OM SÖKMOTOROPTIMERING ÄR RÄTT STRATEGI FÖR ER ATT HITTA NYA KUNDER?

TA FÖRSTA STEGET NU!

VI HJÄLPER DIG SYNAS BÄTTRE PÅ GOOGLE - SÅ HÄR GÅR DET TILL

STEG 1
FÖRANALYS - ANALYS AV NULÄGET
Det första steget är att göra en analys av nuläget. Vi lägger in er hemsida i våra professionella verktyg för att få fram vilken plats ni har på Google just nu för olika sökord, vilka sökord som är relevanta för er verksamhet samt vad gör konkurrenterna.
STEG 1
STEG 2
STRATEGIMÖTE - SANNINGENS ÖGONBLICK
Nu när vi har rapporter från verktyget sätter vi oss och redovisar för er vad vi kommit fram till. Vi tolkar all data så att ni får bra förståelse om sökmotoroptimering är rätt strategi för er och vilka resultat ni kan förvänta er. Först efter det här mötet fattar ni beslut om ni vill fortsätta vidare och ni får ett konkret prisförslag beroende på vad vi kom fram till ska göras och under vilken tid.
STEG 2
STEG 3
PLANERING
När vi kommit överens om omfattningen på jobbet, sätter vi oss för att sätta upp konkreta mål och planerar för allt som behöver göras initialt så ni får bra förståelse för vad just ni behöver göra och leverera.
STEG 3
STEG 4
INITIAL UPPSÄTTNING
Här på byrån sätter vi upp ert konto och integrerar er sida med alla våra kraftfulla, professionella verktyg för sökmotorptimering. Vi integrerar också era andra konton som t ex Google Analytics och Google Search Console med våra verktyg för ännu bättre statistik som leder till bättre beslut och insikter, som i sin tur leder till snabbare och bättre resultat.
STEG 4
STEG 5
LÖPANDE JOBB
När uppsättningen är klar påbörjar vi det som kallas för löpande SEO-optimering. Vi optimerar alla sidor och undersidor på er hemisda för de sökorden vi kommit överens (även blogginläggen om ni har blogg), Vi gör en löpande sökords-research för att hitta nya sökord för ännu bättre synlighet på Google. Vi implementerar det vi kommit fram till samt kommer med förslag på rubriker, textförbättringar och blogginläggsrubriker m.m.
STEG 5

Vad våra kunder säger

Här kan du läsa vad några av våra kunder har att säga om oss och hur det är att jobba med oss.

Gratis analys

Tydlig plan

Konkreta mål

En ikon av en person i ett kugghjul.

Mätbara resultat

UNDRAR NI OM SÖKMOTOROPTIMERING ÄR RÄTT STRATEGI FÖR ER ATT HITTA NYA KUNDER?

TA FÖRSTA STEGET NU!

En stjärnlogotyp på en vit bakgrund.

kostnadsfri SEO-analys

Fyll i formuläret för att få ett kostnadsfri SEO-analys. Vi återkommer inom 48h (oftast snabbare än så)